Help

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van VIND Bestuursrecht? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 378 98 80 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindbestuursrecht@sdu.nl.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Bestuursrecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.Krapte op woningmarkt is geen reden om ontruiming van het gekraakte Fort Velsen te verbieden

22 mrt 2019

In dit kort geding bij de civiele rechter vorderen de krakers van Fort Velsen de Staat te verbieden op strafrechtelijke gronden tot ontruiming van het perceel over te gaan. Volgens de krakers maakt de Staat inbreuk op hun huisrecht. De voorzieningenrechter moet de proportionaliteit van deze inbreuk toetsen aan de eisen van art. 8 EVRM. De voorzieningenrechter weigert het gevraagde verbod.

Nieuw en geactualiseerd

Artikelen 9:6 t/m 9:12a Awb door A. Meulenaar en M. Ruitenburg
Artikelen 8:55b t/m 8:55f Awb door R. Molenaar-Wingens
Artikelen 6:4 t/m 6:6 Awb door H.A. Oldenziel

Meer wijzigingen

Sdu Publicatiediensten

sdu_banner Publicatiediensten 468x60 (002)

Lees meer