Help

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van VIND Bestuursrecht? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de online handleiding.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 378 98 80 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie via vindbestuursrecht@sdu.nl.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Bestuursrecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.Geef uw mening over VIND Bestuursrecht

en maak kans op een taart voor uw afdeling.

Neem deel aan het gebruikersonderzoek over de VIND Kennisbanken via deze link. Indien het niet lukt om de vragenlijst in één keer af te ronden, kunt u op een later tijdstip altijd terugkeren naar de vragenlijst. U komt automatisch terecht bij de vraag waar u was gebleven.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Naar het onderzoek

Minister BZK hoeft niet alsnog te beslissen over referendum over intrekking referendumwet

22 jan 2019

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties hoeft niet alsnog te besluiten of er een referendum kan worden gehouden over het intrekken van de referendumwet. 

Nieuw en geactualiseerd

Artikelen 9:6 t/m 9:12a Awb door A. Meulenaar en M. Ruitenburg
Artikelen 8:55b t/m 8:55f Awb door R. Molenaar-Wingens
Artikelen 6:4 t/m 6:6 Awb door H.A. Oldenziel

Meer wijzigingen

Sdu Publicatiediensten

sdu_banner Publicatiediensten 468x60 (002)

Lees meer